Rüyada kedi yaladığını görmek

Rüyada kedi yaladığını görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yaladığını gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Rüyada kedi yaladığını görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yaladığını görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yanak yalamak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içini yalamak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak geçici olarak rahatsızlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal yaladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments