Rüyada kedinin yaladığını görmek

Rüyada kedinin yaladığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, böyle işlere kalkışacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yaladığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada kedi yaladığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yaladığını görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan yalamak anne babanın birbirine düşeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak yalamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının organını yalamak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kemik yalamak aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına alamet eder.

Rüyada rahim yalamak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments