Rüyada civciv tavuk görmek

Rüyada civciv tavuk görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Rüyada civciv tavuk gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek önemli yerlere geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada tavuk civciv görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalettir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yada civciv görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk ve civciv görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv ve tavuk görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments