Rüyada kedi kesilirken görmek

Rüyada kedi kesilirken görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kedi kesilirken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin kesildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kesilmesi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi kesip pişirmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kesilirken görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedi kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada kedi kesip yemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada burun kesilmesi görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin bıçakla kesildiğini görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments