Rüyada kedinin kesildiğini görmek

Rüyada kedinin kesildiğini görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada kedi kesip yemek kadim dostlar edineceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kedi kesildiğini görmek şükrederek yaşayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kesildiğini görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kedi kesilmesi görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kesilirken görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kesip pişirmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada adam kesildiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çiçek kesildiğini görmek güzel haberler alacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments