Rüyada burun kesilmesi görmek

Rüyada burun kesilmesi görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, rahat bir hayata adım atacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada burun kesilmesi gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada burun kesilmesi görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalettir.

Rüyada burundan et çıktığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin burun görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada estetikli burun görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada burun oymak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada burun kılı almak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun çirkin görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işarettir.

Rüyada burun kan görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cihat

Burnum yan tarafı yarıdan aşağıya kadar kesilmişti ama fazla kan akmadi