Rüyada kedi ısırdığını görmek

Rüyada kedi ısırdığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, geri planda kalacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ısırdığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments