Rüyada kediyle göz göze gelmek

Rüyada kediyle göz göze gelmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada kediyle göz göze gelmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet eder.

Rüyada köpekle göz göze gelmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek süzüleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments