Rüyada kazı yapmak

Rüyada kazı yapmak maddi anlamda çok zorlanacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazı yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada tarihi kazı yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazı yapmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kazısı yapmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada define kazısı yapmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı görmek zorlukların artacağına, büyük borçların altında ezileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının saç kazıtmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kazı kazmak işinde başarılı olacağına, kavgaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments