Rüyada kazı kazmak

Rüyada kazı kazmak maddi olarak büyüyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hayra ve esenliğe, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada kazı kazmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada kazı kazmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalet eder.

Rüyada saçları kazıtmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada saç kazıtmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada yol kazısı görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi kazı yapmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kafasını kazıtmak eşi ile problemler yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments