Rüyada yaban kazı görmek

Rüyada yaban kazı görmek şansının da açık olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaban kazı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaban kazı görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yaban kazı yakalamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada yaban kazı tutmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban mantarı görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada yaban hurması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada yaban kaz görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban domuzu avlamak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments