Rüyada altın kazısı yapmak

Rüyada altın kazısı yapmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kazısı yapmak gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Rüyada altın kazısı yapmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Rüyada tarihi kazı yapmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada kazı yapmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada define kazısı yapmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak çok mutlu günler geçireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak geçim derdine düşeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments