Rüyada arkeolojik kazı yapmak

Rüyada arkeolojik kazı yapmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak ana baba sözü dinlemeye, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada arkeolojik kazı görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi kazı yapmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazı yapmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define kazısı yapmak şöhret elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın kazısı yapmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada saçını kazıttığını görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments