Rüyada kadının saç kazıtmak

Rüyada kadının saç kazıtmak kötü günleri geride bırakacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kadının saç kazıtmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek üzüleceğine, yıpranacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının saç kazıtmak sorunlarının da son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçları kazınmış görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını kazıttığını görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kazınmış görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kazıtmak akıllı adımlar atacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments