Rüyada tarihi kazı yapmak

Rüyada tarihi kazı yapmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, konforunun yerinde olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tarihi kazı yapmak gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Rüyada tarihi kazı yapmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Rüyada altın kazısı yapmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazı yapmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada define kazısı yapmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments