Rüyada arkadaşını duvaklı görmek

Rüyada arkadaşını duvaklı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, umduğunu bulamayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını duvaklı gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını duvaklı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet eder.

Rüyada geline duvak takmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli duvak görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak takmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulur.

Rüyada turuncu duvak görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin duvağı takmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kötü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments