Rüyada kayanın içine girmek

Rüyada kayanın içine girmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın içine girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kayanın içine girmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada buzda kayan görmek sevdiği birine hediye alacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet eder.

Rüyada kayan yıldızlar görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak eline para geçeceğine, layık olduklarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada paten kayan birini görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments