Rüyada kayan toprak görmek

Rüyada kayan toprak görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayan toprak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada kayan toprak görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın içine girmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstünde durmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Rüyada kayanın üstünde yürümek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments