Rüyada kasıktan iğne vurulmak

Rüyada kasıktan iğne vurulmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, şeref ve rütbeye işarettir.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek hem mal ve para kaybedeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada kasık traşı olmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kasıkta şişlik görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kasık kılı görmek iyileşeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada kasıklarda kıl görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada kasık kıllarını yolmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments