Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kasık fıtığı görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fıtık olduğunu görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbek fıtığı görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments