Rüyada kasıkta şişlik görmek

Rüyada kasıkta şişlik görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada kasıkta şişlik gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada kasıkta şişlik görmek bol nimete kavuşulacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kasıktan yaralanmak üzüntülerinin biteceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret eder.

Rüyada kasık kıllarını kesmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık ağrısı çekmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kasık tıraşı olmak saygınlık elde edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalettir.

Rüyada kasıklarda kıl görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık kılı görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments