Rüyada kasık traşı olmak

Rüyada kasık traşı olmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Rüyada kasık traşı olmak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Rüyada kasık traş etmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasıktan kıl koparmak elde edilen nasibin artacağına, işlerinde berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık ağrısı görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kasıkta yara görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kasık ağrısı çekmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasıktan yaralanmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kasık kıllarını yolmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments