Rüyada kasık kıllarını yolmak

Rüyada kasık kıllarını yolmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasık kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Rüyada kasık kılı yolmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasık kıllarını yolmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kasık kılı görmek günah işlemekten korunacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Rüyada kasıkta kıl görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, asla harama bulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada kasıklarda kıl görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasık kıllarını kesmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasık kılı temizlemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, onlarla ayrı düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments