Rüyada kaş kirpik görmek

Rüyada kaş kirpik görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, borçlanıp, hasta olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yükseleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Rüyada kaş kirpik gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada kaş ve kirpik görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaş kirpik görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sevgi dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada uzun kirpikler görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kirpik kestirmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments