Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada uzamış kirpik görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik uzaması görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada uzamış kıl görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalını uzamış görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzamış görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments