Rüyada kaş ve kirpik görmek

Rüyada kaş ve kirpik görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kaş ve kirpik gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada kaş ve kirpik görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek insanları kandıracağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işaret etmektedir.

Rüyada kaş kirpik görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek başarısının düşeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kirpik çıkarmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyalı kirpik görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kirpiklerinin döküldüğünü görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpik makası görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments