Rüyada kirpiklerini kesmek

Rüyada kirpiklerini kesmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, işlerinin de rast gideceğine, memur ise terfi edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpikleri kesmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirpiklerini kesmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik kestirmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kirpik kılı görmek zorlukların kolayca aşılacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada kirpik çıkartmak zorlukların yaşanacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments