Rüyada kartal dövmesi görmek

Rüyada kartal dövmesi görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, güçlükle elde edilecek başarı, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kazancının yerine gelmesine delalettir.

Rüyada kartal dövmesi gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kartal yumurtası görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kartal görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine tabir olunur.

Rüyada kartal pençesi görmek büyük takdir toplanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havada kartal görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal başı görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments