Rüyada kartal başı görmek

Rüyada kartal başı görmek ulvi kimse haline geleceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine inanılır.

Rüyada kartal başı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada kartal başı görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kartal görmek hanesinin bollukla dolacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada kartalın saldırdığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kartal görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına işarettir.

Rüyada altın kartal görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada kartal tarafından öldürülmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kartal eti görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments