Rüyada kartal yumurtası görmek

Rüyada kartal yumurtası görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kartal yumurtası gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada kartal yumurtası görmek insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kartal kuşu görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kartal sürüsü görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Rüyada kartal dövmesi görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kartal görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kartal ve balık görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, uzak bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments