Rüyada kartal dövmesi yaptırmak

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada kartal dövmesi görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kartal görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Rüyada kartal saldırısı görmek hayırlı işler yapacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada avlanan kartal görmek ticarette zarar edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada havada kartal görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kartal görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments