Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, malının da hiç olacağına, sıkıntılarını atacağına, kendisini işine vereceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi karnındaki bebeği görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ömrünün de uzun olacağına delalettir.

Rüyada anne karnı bebek görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebek görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments