Rüyada anne karnındaki bebek görmek

Rüyada anne karnındaki bebek görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebek görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebek görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments