Rüyada anne karnı bebek görmek

Rüyada anne karnı bebek görmek çabalarının boşa çıkacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Rüyada anne karnı bebek gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek işsiz ise işe gireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments