Rüyada kendi karnındaki bebeği görmek

Rüyada kendi karnındaki bebeği görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, eş ve evlat sahibi olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet eder.

Rüyada kendi karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada karnından bebek çıkardığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebekle konuşmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği sevmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Rüyada bebeği karnında görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada karnında ölmüş bebek görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada anne karnında bebek görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments