Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancın gittikçe artacağına, eline para geçeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek maddi açıdan nefes alınacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada karnında erkek bebek görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zarar göreceğine yorulur.

Rüyada karnın içinde bebek görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeği görmek kötü günlerinin biteceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments