Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek

Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, kazancının çok düşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hem ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kıpırdadığını gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada ölünün kıpırdadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalettir.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başarısının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü asker görmek para pul sahibi olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalettir.

Rüyada ölünün fotoğrafını görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kuran okumasını görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Rüyada annesini ölürken görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Rüyada bir ölünün evine gitmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments