Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek işinin gücünün de rast gideceğine, başarısının azalacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments