Rüyada karnında bebeği hissetmek

Rüyada karnında bebeği hissetmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek hastalıklarından kurtulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek süzüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada bebeği hissetmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada bebek hissetmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Rüyada karnında ikiz bebek görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments