Rüyada bebek hissetmek

Rüyada bebek hissetmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Rüyada bebek hissetmek gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada karnında bebek hissetmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek hissetmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bol rızık sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada karnında bebeği hissetmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine tabir olunur.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği hissetmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada şeytan hissetmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments