Rüyada paraya dokunmak

Rüyada paraya dokunmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada paraya dokunmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada paraya dokunmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada hamile karnına dokunmak sağlığına kavuşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada halıya dokunmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına inanılır.

Rüyada birisine dokunmak toplum için faydalı işler yapacağına, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet eder.

Rüyada fareye dokunmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada köpege dokunmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eline dokunmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments