Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek sıkıntısının biteceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak önemli yerlere geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments