Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten kurtulmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak bolluğun sürekli olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak ileriye gideceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments