Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf

Karım biryeregitmek istiyor izin vermiyorum gidmiş gittiği ev babasının evi terasta temizlik yapıyo giydiği elbiseyi dışarda giyme demedimmidiye tartışıyoz kısa elbise yanımızda birde işyerinden erkek arkadaşım var karım temizlik yaparken eyilmiş iç çamaşırı gözüküyor o arada terasın korkulukları dan aşsaya düşüyor