Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüksekten düşüp öldüğünü görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalettir.

Rüyada annenin yüksekten düştüğünü görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüksekten düştüğünü görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments