Rüyada tabutun üstüne oturmak

Rüyada tabutun üstüne oturmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada tabutun üstüne oturmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun yanında oturmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tabutun üzerine oturmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın üstüne oturmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarın üstüne oturmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments