Rüyada karın üstünde oturmak

Rüyada karın üstünde oturmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ona emek vereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Rüyada karın üstünde oturmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstüne oturmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde araba sürmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde para görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürümek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, birçok engelin aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments