Rüyada sobanın üstüne oturmak

Rüyada sobanın üstüne oturmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, isteklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada sobanın üstüne oturmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sobanın üstüne düşmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sobanın yanında oturmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Rüyada kedinin üstüne oturmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanın üstüne oturmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurun üstüne oturmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun üstüne oturmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments