Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments