Rüyada yeni mezar kazmak

Rüyada yeni mezar kazmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, girilen yolda zarar edileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeni mezar kazmak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada yeni mezar kazmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada mezar kazmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak borçlarının artacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine mezar kazmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak zahmetinin çoğalacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada annesinin mezarını kazmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments